NTNUI 3 - Nidaros 3, 5-6

K.nr: C10
Dato: 31.10.2009
Divisjon: 3.div Herrer
Sted: Nidarø F2
Resultat: 5-6 (3-1), (0-2), (2-3)

Bedre sent enn aldri...

Mye folk, faktisk starter vi kampen med hele 5 vinger. Luksusen varer i hele 10.09 før Roy får et kne i rompa, kommer med en ettersleng som hevn med påfølgende 5+2+10 min i fryseboksen og må kaste inn håndkleet for resten av kampen pga smerter "der bak".

Vante som vi er med å spille i undertall etter en sesong med Geir på laget rir vi av 7 minutter i undertall med kun et baklengs. Dermed ligger vi kun under 3-1 når kampen startes for andre gang og opphentingen skal begynne.

To minutter før andre pause er vi ajour, og det med kampens høydepunkt(?). En NTNUIback slår en lang ball fra bak eget mål. Eller, han prøver. Dessverre, for NTNUI, treffer han egen spiller like foran mål og ballen spretter såvidt forbi en utspilt keeper. 3-3.

Siste periode skal vi avgjøre kampen, men gjør det vanskelig for oss selv ved å gi bort to mål samtidig som vi sliter med å få spillet til å flyte. Men all den harde sommertreninga gir etter hvert resultater og trykket mot NTNUI-keeperen gir resultater. 19:37 ut i siste perioder kriger Geir inn sitt tredje mål for kvelden og vi drar i land en herlig 6-5 seier.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  
**
*

Skrevet av Marius