Greåker - Nidaros, 12-5

K.nr: 98
Dato: 23.01.2010
Divisjon: Eliteserien, menn
Sted: Tindlundhallen
Resultat: 12-5 (3 - 1), (3 - 2), (6 - 1)

Greåker startet kampen med fullt mannskap og fullt kjør etter å ha blitt smått skremt av vår seier over Tunet. De gikk ut i et vanvittig tempo og presset oss høyt de første minuttene, så vi slet med å få byttet og organisert oss. Det resulterte i 1-0 til hjemmelaget tidlig. Etter dette fikk vi roet oss litt ned, og gjør en god omgang, som til slutt ender 3-1 etter mål av Per på et pass av Krille på et raskt frislag. Dagens nedtur er at Steffen må ut etter noen få minutter etter en frisk start på kampen. Han får seg en albue i nesa, og må stripses på legevakta. Heldigvis ingen brukket nese, og han er klar for spill igjen i morgen.

2. periode starter med godt defensivt spill av oss, og vi kommer på en del kontringer. Det resulterer i at Greåker blir stresset, og gjør noen enkle feil. De får ikke satt det tempoet de ønsker, og vi har et godt grep på kampen. To raske mål, og plutselig har vi utlignet til 3-3. Noen som husker hvordan det gikk i sist kamp? Det gjør Greåker, og nå tar de samling i bunn og scorer 3 mål før perioden er ferdig, og vips, så står det Det siste som skjer før pause er at Greåker får en mann utvist, og vi skal starte siste periode med en mann mer...

...Det gjør vi ikke særlig bra. Hodene koker voldsomt i overtall, og vi mister ballen etter få trekk flere ganger. Greåker er ikke spesielt dårlige på kontringer, og setter enkelt to kasser i Nidaros-kassa i vårt overtall. Katastrofe av oss, forferdelig urutinert, og det står 8-3 til bulldogene. Nå får Stian Skau gjøre som han vil i Tindlundhallen, og målene renner inn. Vi klarer å score ett mål i overtall, men taper perioden 6-1. Dette er nok en periode vi bør glemme.

De to første periodene er absolutt godkjente, og 12-5 mot et av norges beste lag er absolutt ingen skandale, men vi føler at vi kunne gjort en bedre kamp i dag.

Spillere som utmerket seg på Nidaros
***  Micke
**
*

Skrevet av Vegard