Rapport fra NM
Da er vi nede på jorden igjen etter en artig tur til Oslo og Holmlia. Les om hvordan det gikk.

Første kamp mot Tunet stilte vi med toppet lag - skulle vi klare å overraske i åpningskampen? Vi spilte jevnt med Norges største klubb, og håpet på det viktige førstemålet. Det fikk dessverre Tunet mot slutten av 1.periode. Lagene spilte jevnt frem til halvveis ut i 2.periode. Da økte Tunet ledelsen, og vi klarte ikke å gjøre mottrekk som førte oss inn i kampen igjen. Synd, for her hadde vi muligheten! Kampen endte 0-4


Neste kamp mot Sarpsborg var desto viktigere - her måtte vi vinne for å ha mulighet til avansement. Vi overrasker Sarpingene med offensivt spill, og stresser backene deres. Vi burde tatt ledelsen, men det gjør Sarpingene ufortjent etter 15 min av første periode. Heldigvis scorer Robin turneringens mål like før periodeslutt, 1-1 ! Vi fortsetter storspillet i 2.periode, og Thomas gir oss ledelsen 2-1. Vi har god kontroll på kampen, men så får vi en utvisning etter 10 min som Sarp utbytter, 2-2. Kampen står og vipper igjen, og en tabbe i forsvar gjør at Sarpsborg scorer og vinner kampen 3-2.


De siste to kampene spiller vi bare for moro og erfaringens skyld, og det glipper litt bakover. Lenge spilte vi jevnt mot antatt beste motstander Holum, men etter 4 minutt i 2.periode øker Holum fra 1-2 som til slutt blir 1-8. I søndagens kamp mot Sagene håpet vi igjen på seier, men et litt søvnig og umotivert lag kommer aldri inn i kampen som vi taper 0-5.


Beste spillere: Centerbackene Petter og Morten + løpevingene Thomas og Espen
Vi husker best: Robins mål mot Sarpsborg
Beste nykommer: Joakim


---------------------------------------------------


Så er vi ferdige med forberedelsene, og drar til NM. Guttelaget har vokst seg store i løpet av sesongen, og vi håper å kunne bite fra oss mot eliteseriens guttelag. Kanskje det blir noen overraskelser... ? Ønsk oss lykke til :)

Jan Benestad - 08.04.2005
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com