Oldstars' storseier blir ikke tellende

I går kom den skuffende nyheten om at sist kamp mot Freidig ikke blir tellende. Det blir heller ingen kamp førstkommende lørdag mot samme lag.

Årsak? Freidig har bestemt seg for å trekke laget sitt. Ikke fordi de ikke har spillere, heller ikke fordi nivået ble for tøft, men fordi det blir for dyrt! STBK (eller MNBR som det vel heter nå) har vedtatt at det blir vanskeligere og dyrere og flytte kamper mindre enn 14 dager før oppsatt dato. Og ettersom Freidig tydeligvis planlegger å flytte mange kamper på kort varsel blir kostnadene ved å stille lag i 3.div Herrer for store i følge deres egne websider.

Jeg registrerer at Freidig anser terminlister som veiledende og stiller lag i seriespill som de etter eget utsagn ikke vil prioritere å stille lag til oppsatt tid. Dette vitner om liten respekt for både krets og motstandere. For hvordan skal vi forholde oss til en klubb som ikke vil prioritere å stille lag til oppsatte kamper, men heller vil flytte kamper på kort varsel? Nei, når er kampoppsettet klart for hele sesongen så da bør det være mulig å identifisere problematiske kamper og flytte kamper i god tid. Da blir det heller ikke så dyrt...

Marius R Aurstad - 20.11.2008
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com