Referat fra Dragvollcup
Da var det igjen klart for Dragvoll cup fredag 11/9-09. Damelaget hadde 12 spillere med, men med to borte pga sykdom ble troppen redusert til 9 utespillere + keeper.

Gruppespillet fredag ble en tung og vanskelig oppgave. Første motstander var Ugla. I første omgang hadde vi store problemer med å få hull på det tettpakkede Ugla-forsvaret. Da de i tillegg hadde en keeper på utlån fra oss (Katrine Hoset) som gjorde en strålende jobb i målet, slet vi med å få ballen mellom stengene. Det glapp i forsvar da Ugla kontret og det ble mål. Etter pause fikk vi sjansen vår i powerplay litt ut i andre omgang. Sigrun Høgetveit fintet seg vei fra midtbanen og frem til keeper, der var May Linn Sprenglewski og satte returen i mål. Da løsnet det for hele laget og vi vant tilslutt 5-1.

NTNUI 2 var neste motstander og igjen slet vi med å få ballen i nettet. Vi hadde ballen mesteparten av tiden, men fikk den ikke inn i mål. NTNUI ga oss hard kamp, og vi fikk ikke pasningene, skudd og forsvaret til å sitte som det skule. Keeper Carolina Matzen var ikke i form, og må ga seg i pausen. NTNUI sa det er greit at vi kunne bruke Katrine Hoset resten av kampen, noe vi syntes var sportslig og snilt gjort. Kampen endte 2-2, noe vi var veldig misfornøyd med, og kjente at sluttspillet på lørdag kunne bli tøft hvis vi fortsatte sånn.

Vi vant likevel gruppa, da Ugla vant over NTNUI2. I semifinalen lørdag møtte vi Freidig, der begge lag ville vinne. May Linn var ikke med, noe som gjorde at vi var redusert til 8 utespillere. Carolina var i bedre form og tilbake i mål. Kampen mot Freidig var som vanlig tøff og vi møtte et Freidig lag som presset oss og ga alt i duellene. Nidaros hadde funnet frem det lille ekstra som manglet i gruppespillet, og spilte godt. Både Nidaros og Freidig spilte godt, men slet med å få mål. Freidig var de første som scoret, og Nidaros sløste bort to powerplay-muligheter. Omtrent halvveis ut i andre omgang satt endelig et nydelig angrep fra Nidaros og vi utlignet til 1-1. Slik endte også kampen, og det gikk til 5 minutter ekstraomgang med ”sudden death”. Da det var to minutter igjen blir Trine Selvikvåg holdt av en freidigspiller som sto i målgården da vi hadde skudd på mål. Vi fikk tildelt straffe som Anette Gulliksen satt i mål, og vi vant dermed kampen.

En time senere var det finale mot NTNUI 1. Kroppene våre var slitne og alle tenkte nok at dette kunne bli en hard kamp, ettersom at vi kun hadde 8 utespillere mens NTNUI 1 hadde 13 utespillere. Det var bare til å stole på oss selv og fortsette med det trøkket vi hadde i forrige kamp. Lagene fulgte hverandre både tett og lenge. Det var en artig kamp, med fint spill og god innsats av begge lag. Med 10 minutter igjen å spille sto det 2-2. De siste 10 minuttene var det Nidaros-jentene som hadde mest futt og vilje i bena. Vi scoret 2 mål, og vant både kampen, cupen og pokalen! Bra kjempa jenter! En positiv ting vi tar med oss fra helga var at hele 7 spillere var på scoringslista.

Anka og Gullik - 14.09.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com