Treningskamper i Fredrikstad lørdag 05.09.09
Med kun to innetreninger i bagasjen dro Micke, Vegard, Chris, Hveding, Per, Terje, Torbjørn Tryti, Jan Rune, Espen Grindvold, Børge, Henrik Jonsson og Thor Kenneth til Fredrikstad. Første stoppested var i Råde på fredag hvor flesteparten deltok på trening i Rådehallen fra klokka 20.00, Takk til Råde for at vi fikk bruke halltiden, mens de spilte i Plankecup.

Vi dro nedover til østlandet for å møte motstand som holder et høyere nivå enn lag vi kunne møte i Trondheim. Første matchen var mot Eliteserielaget Slevik klokka 11.30 som stilte med tilnærmet fullt lag. De manglet bare Andreas Berntsen og Jonas Gustavsen etter hva vi fikk meldinger om. Matchen ble styrt av Slevik som hadde spillemessig overtak fra så å si første til siste minutt, men resultatmessig holdt vi stand. Matchen var preget, spesielt i 1.periode, av et Nidaros lag som lå lavt. Når vi kom i gang med 2.periode fikk laget litt mer selvtillit offensivt og skapte flere sjanser, men det er fortsatt Slevik som hadde desidert mest ball. Matchbildet fra 2.periode fortsatte ut i 3. periode og kampen endte 3-3. (Målscorere + Assist) Henrik Jonsson (1+0), Terje Nervik (1+1), Per Sætherskar (1+0) og Alex Hveding (0+1).

Klokka 16.30 var det ny match, denne gangen mot 1.div øst laget Fredrikstad. De manglet backen Victor Molen og keeper Marius Syversen. Kampen startet med mange mål, allerede etter 12.48 var det 4-3 til Nidaros. Positivt offensivt, men negativt defensivt med andre ord. Perioden endte 5-3 til oss, så det får være en godkjent periode. 2.periode er katastrofal for vår del. Vi taper perioden 4-0. Det blir veldig tydelig at vi begynner å bli slitne i denne perioden. En periode som er langt fra godkjent. I siste periode er vi også slitne naturlig nok, men vi klarer å spille smartere og vinner denne perioden 1-0. Med tanke på at dette var den sjette perioden for dagen også, så var det en godkjent periode. Kampen vinner Fredrikstad 7-6. (Målscorere + Assist) Per Sætherskar (1+0), Terje Nervik (0+2), Alex Hveding (3+0), Thor Kenneth Stuve (1+0), Børge Hansen (0+1) og selvmål.

Totalt sett fikk vi bra utbyttet av matchene. Vi fikk vite hva som kreves av oss, selv om disse lagene ikke er like gode som de beste vi skal møte. Vi fikk også vite hvilke områder vi har å jobbe med.

Chris - 16.09.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com