Årets viktigste kamp!

Lørdag kl 13.00 møtes Nidaros og Harstad til årets viktigste kamp i Munkvollhallen. Begge lag står med 0 poeng på tre kamper og kommer til å gi alt for sesongens første seier.
Odds på Nordicbet: H: 7.50     U: 8.50      B: 1.15

For Nidaros sin del blir en seier i denne kampen historisk. Møt opp!

Lørdag er det klart for et realt bunnoppgjør. To lag med tre tap på tre kamper hittil i år møter hverandre. Nidaros har stygge 7-41 i målforskjell mens Harstad står med 13-21. Dette blir altså en ekstremt viktig kamp hvor vi har muligheten til å bevise at vi har noe i Eliteserien i gjøre.

Våre motstandere Harstad har i motsetning til oss vært med noen år i den øverste divisjonen, og vet bedre hva slags tempo og motstand man kan forvente seg. De har et finsk brødrepar, brødrene Laitinen, som har gjort seg gjeldende på øvre del av poengplukkerstatistikken hittil i år, og også tidligere. Ellers er de et hardtarbeidende lag som ikke gir bort noe som helst gratis.

Når det gjelder Nidaros har vi som ventet startet med tre tap med relativt stygge sifre. Våre motstandere hittil har alle vært lag man må forvente at skal hevde seg på øvre del av tabellen. Første kamp mot Fjerdingby ble nok et aldri så lite sjokk for en del av våre spillere, og vi fikk et godt innblikk på tempoet, samt hva som skjer dersom vi ikke henger med et aldri så lite sekund. I denne kampen hang vi så vidt med i et lite kvarter i 2.periode. 2. periode har vist seg å være en god periode for oss, vi vant denne faktisk 2-1 mot Sagene og tapte kun 2-1 i den mot Tunet. Vi føler selv at vi henger mer med, og er mer i nærheten av våre motstandere i større perioder av kampene for hver kamp vi spiller. Selv om vi tapte kampen mot Tunet 11-3 var vi svært fornøyd med laginnsatsen, og moralen bedret seg faktisk etter det noe brutale tapet.

Treningsuka etter dobbeltkamp ble litt tung for mange bein, og var i det hele tatt ganske så slapp. Dette har bedre seg til denne uka, hvor vi har hevet konsentrasjonsnivået og tempoet betraktelig. Vi har lyst til å vise at vi duger, og for å duge i kamp må man heve nivået på treningene også. Moralen er altså på topp, vi vet at det kreves 100% av absolutt alle spillerne for å vinne denne kampen, og det håper og tror vi at vi er forberedt på å gi. Siste trening er i dag, og forhåpentligvis får vi en god trening som gir oss en god følelse før kampen lørdag.

Torsdagstreningen ble en vellykket affære med godt humør og god stemning.
Det røde laget utmerket seg med til tider fantastisk spill, men rettferdigheten skjedde ikke fyllest, og de ble nødt til å ta vant siden de blå vant...

Troppen lyder slik: Micke, Tommy(forhåpentligvis), Martin, Vegard, Jo, TB, JOL, Jan Rune, Hveding, Chris, Per, Børge, Englund, Jönsson, Steffen

Vegard - 15.10.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com