Pre-match Nidaros-Greåker

Nidaros møter Greåker lørdag kl 13.00 i Munkvollhallen.

Nidaros kan vente seg nok en tøff kamp når de skal møte Greåker på hjemmebane. Hittil har vi ikke tatt ett eneste poeng, til tross for at vi nok hadde fortjent bedre enn å tape hjemme mot Harstad. Med fire tap på rad skal det godt gjøres å snu trenden mot et av de store lagene i norsk eliteserie de siste årene. Når det er sagt, så har spillet vårt hevet seg fra kamp til kamp, og selv om vi enda ikke har vunnet noen kamper, kan vi håpe at spillet fortsetter å forbedre seg, og fører resultater med seg.

Det store spørsmålet var hvilke spillere Greåker kommer til å stille med. Det viser seg at de stiller med et ganske sterkt lag, noe som viser at de er lite interesserte i å gå på noen smell mot bunnlaget. Nå skal det sies at selv om Greåker hittil er ubeseiret, så har ikke resultatene hittil vært alt for avskrekkende. De har vært tette bakover, og 1-1 mot Fjerdingby vitner vel nettopp om dette.

Nidaros lengter altså fortsatt etter vårt første poeng i eliteserien. Fra sist kamp mangler vi Jo og Vegard på back-plass, mens vi har fått inn Christian Larsson som forsterkning å på forward-siden. Dette er en spiller som gjorde 40 poeng(19 mål, 21 pass) for Sola, som rykket ned i fjorårets sesong. Kan han være med og heve Nidaros nok til at de kan stjele poeng fra Østfoldingene?

Gutta som skal kjempe om poeng mot Greåker er: Micke, Tommy, Mads, Martin, JR, JOL, Torbjørn, Chris, Hveding, Jönsson, Børge, Per, Larsson, Englund, Steffen.

 

Utrolig trist at Nidaros må klare seg uten sin fantastiske kaptein denne gangen, men i følge ham så har han en umåtelig tro på at gutta kommer til å gjøre en stor kamp mot Greåker.


Her har vi hva Greåker sier om kampen:

http://www.greakeribk.no/index.php?option=com_content&view=article&id=457:-for-kampen-nidaros&catid=1:a-laget&Itemid=7


Odds fra Bet365.com: Nidaros 16.00     U 15.00      Greåker 1.01

Vegard - 23.10.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com