Pre-match Nidaros - Slevik

Nidaros møter Slevik i eliteseriekamp i Munkvollhallen lørdag kl 14.30.

Nidaros skal ut i sin 8. kamp for sesongen, og venter fortsatt på sine første poeng. Disse kommer nok ikke rekende på en fjøl i denne kampen heller, men må kjempes for med nebb og klør. Vi møter et Slevik-lag som har åpnet sesongen veldig ujvent, og står med 3 seire og 4 tap hittil.

Slevik har spesielt to spillere å se opp for, landslagsspilleren Thomas Stræte og zorro-spesialisten Fredrik Åhlberg. Disse har gjort sin andel av poeng for laget i år og er svært viktige brikker i laget. Ellers har de et jevnt sammensatt lag med mange lokale spillere. Det innebærer at det er mange Fredrikstad-folk, så det skal ikke være umulig å slå de...

Når det gjelder Nidaros, så stiller vi til start med alle mann. Det er ikke ofte vi har fått til det hittil, men nå har vi med oss flere spillere enn akkurat to rekker. Dette bør være med å avhjelpe tunge bein, og det skal være mulig å jobbe seg helt ned i samfulle 60 minutter.
Vi har spilt en kamp tidligere i år mot nettopp Slevik, i en treningskamp tidlig i høst. Kampen endte 3-3 og er et bevis på at det skal være godt mulig å ta poeng i denne matchen hvis vi får til vårt spill og er konsentrerte defensivt.

Vi hadde en god trening i går, og det virker som om alle er tente på å få en seier på hjemmebane. Det er en liten ekstra motivasjon at vi skal ha julebord senere denne lørdagen, og det hadde ikke akkurat vært vondt å komme på julebord med Nidaros sine to første poeng noensinne i eliteserien i boks.

Troppen: Micke, Jan Rune, Torbjørn, Vegard, Martin, Jo, JOL, Chris, Hveding, Terje, Per, Englund, Krille, Steffen, Bjørn

P.S. Undertegnede stiller med kake til salgs i kiosken, bare denne vil være verdt å møte opp for!

Vegard - 13.11.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com