Pre-match Nidaros-Nor 92 Tigers
Lørdag spilles siste seriekampen vår før jul. Kampen går mot Nor 92 Tigers, og spilles i Munkvollhallen lørdag kl 14.30.
Nå er det siste mulighet til å ta poeng i Eliteserien i 2009. Kampen kommer som et friskt pust i julestria, og vi kommer til å sette de gode, gamle klutene til for endelig å få smake hvordan det føles med seier.

Tigrene har siden vi møtte de sist(01.11.09) hatt et tøft kampprogram, med motstanderne Tunet(4-11), Gjelleråsen(3-3), Greåker(6-4) og Sarpsborg(4-9), og ser sikkert frem til å få en "lettere" motstander. De slo altså Greåker for alle første gang i en offisiell kamp, noe som må sies å være et godt resultat, uten at Greåker har imponert voldsomt hittil i år. Nor er et lag som liker å ligge bak, forsvare seg godt, for så å slå kontra og da komme for fullt. Dette er de også gode på, og vi må passe oss for å gå i den fella for mange ganger, noe vi ikke var så gode på i bortekampen. Ellers har de et meget godt powerplay, så denne gangen blir det ingen unødvendige utvisninger Englund, Hveding(!), Terje(?) JOL og Micke:-) Dette var vi ikke så gode på mot Harstad...

Vi har, som kjent, tapt en del hittil i Eliteserien 09/10, men har til tider hatt gode perioder, og til og med ledet et par kamper. Sist vi møtte Nor ledet vi litt ut i 2.periode, og hang med hele kampen. Det endte til slutt 8-5 til hjemmelaget, men vi følte likevel at vi hadde gjort en godkjent kamp. Den kampen er hittil den eneste kampen hvor vi har vært effektive og omsatt de fleste sjansene(les: Frislag i hjørnet ett sekund før periodeslutt) våre, og la oss inderlig håpe på at vi kan gjøre det også i Munkvollhallen. Vi møtte Harstad i sist kamp, og gjorde da en god kamp, men ble slitne mot slutten da vi hadde 8 mann. Forhåpentligvis stiller vi nå med to fulle rekker, slik at det i alle fall ikke skal stå på kondisen eller innsatsen.
Vegard - 16.12.2009
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com