Nidaros - Sveiva

Lørdag kl 13 møtes Nidaros og Sveiva i Munkvollhallen!

Sist lagene møttes endte kampen 14-4. Sveiva scora etter 3 sekunder, og det var vel ikke akkurat tidenes kamp av Nidaros. Vi hadde 8 mann, og spilte med to backer hele kampen, noe som kan ha hatt innvirkning på kamputfallet. Vi var vel heller ikke i vår livs form, med 17-1-tap for Gjelleråsen dagen før.

Det skal være annerledes denne gangen. Vi er fulltallige, dvs at vi har folk som kan hoppe inn om noen på de to første rekkene blir skadet eller slitne. Formen vår og spillet vårt er også på et helt annet nivå enn det var på høsten i fjor. Det bør være muligheter for å få et helt annet resultat enn det  vi oppnådde ved sist møte.

Sveiva ligger fortsatt på en imponerende høy tabellposisjon, akkurat nå 4.plass. Det skal sies at det er meget tett der, og bare tre poeng ned til laget som ikke er med i sluttspill. De har altså mye å spille for fortsatt. Den siste kampen deres endte med tap, 9-6 for Gjelleråsen. Før det har de seier mot Bærums Verk og en knepen seier mot Nor 92. De har jevnt over bedre resultater enn Nidaros, men det var ikke avskrekkende det vi så sist, i alle fall ikke det defensive.

Vi har tro på et tett oppgjør, og tror at kampen kan vippe begge veier, men da er vi nødt til å være 100% fra start til slutt.

Vegard - 11.02.2010
Velkommen til våre nettsider
Har DU lyst til å spille innebandy?
Nidaros IBK har guttelag, jentelag, juniorlag og seniorlag.
Klikk her for mer informasjon.

Våre sponsorer

Exel

Mercur, tøff inni, tøff utenpå

Unicon AS

Bygger'n, du kan stole på fagfolk

Bosch, Invented for lifre

SpareBank 1 Midt Norge

Neste kamper

Neste treninger

Stiftet 22.april 1992
Nidaros IBK
c/o Terje Nervik
Nygårdsv 1c
7037 Trondheim

nidaros@nibk.com

Konto: 0540.08.80664
Org.nr: 983 876 889

Cabo Sport
Her får vi kjøpt treningsdrakten til klubben (550 kr), og får i tillegg gode priser på køller og annet utstyr.
Kart - Webside

www.nibk.com